Hundplus.se har fått ny design och betalningslösning!

Hundplus ny design

Hundplus har fått en ny design och en ny betalningslösning!

Vi är mycket glada att kunna presentera vår nya design för butiken. Med den nya designen kan vi nu presentera våra produkter på ett bättre och mer användarvänligt sätt. Det blir lätt att se våra erbjudanden när du kommer in på vår startsida och möts av bannern med erbjudandena först på sidan. Därefter scrollar man ner och ser våra bästsäljare och till sist våra nya produkter. Nu kommer vi förstås att bygga på startsidan med fler funktioner, så nästa gång du besöker oss kan den se lite annorlunda ut.

Med den nya designen kan vi också på ett helt annat sätt lyfta fram erbjudanden och produkter på kategorinivå. Något vi kommer att utveckla efterhand.

Ny betalningslösning med KLARNA

Vi har också byt betalningslösning och nu är det KLARNA som har hand om alla betalningar. Vilket innebär för dig som kund att du kan fortsätta betala med kort och faktura. Men också dela upp din betalning på flera tillfällen. Samtidigt som du ofta slipper fylla i dina kontaktuppgifter igen, då många andra butiker som du besöker använder KLARNA.

Med den nya designen och KLARNA känner vi att Hundplus har fått en modernare och mer kundvänligt utseende och funktioner, vilket vi hoppas att ni kunder kommer att uppskatta.

Men även produktsortimentet kommer att utvecklas och där kommer några spännande överraskningar närmare jul!

Sist men inte minst vill vi passa på att uppmärksamma er på att det nu är ännu enklare att komma i kontakt med oss. Tidigare har man kunna mejla Hundplus på info@hundplus.se men nu går det lika bra att ringa! Du når oss på 040 – 643 69 04.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *