Att köpa hundsäng eller hundbädd – några saker att tänka på

hundsäng

Funderar du på att köpa en ny hundsäng eller kanske en första hundbädd till din valp? här är några saker att tänka på.

Storlek
En hundbädd ska helst vara ganska liten. Till skillnad från människor, så tycker hundar generellt inte om stora sängar. Tycker du att hundbädden verkar vara lite i minsta laget, så är chansen stor att den i stället är helt perfekt.

Valp
Ska du köpa en hundsäng till din valp finns det ett par saker att tänka på. Din valp kommer att växa och därmed växa ur någon eller några hundsängar. Sen kommer valpen att tugga och bita i hundsängen för det tycker valpar om att göra. Risken finns därför att hundbädden kommer att bli sönder biten. För en valp är det därför bäst att välja något billigt alternativ.

Väggen
Oftast placerar man hundbädden vid en vägg. Kom då ihåg att hundar har klor, vilket gör att tapeten med största säkerhet kommer att fara illa. Det finns hundbäddar anpassade för detta med en extra ”vägg” för att skydda just tapeter, liksom det finns hundbäddar anpassade för att placeras i hörn, där de inte är så mycket i vägen.

Med våra hundsängar ger du din hund en skön och trygg plats att sova på och får en stilig och snygg inredningsaccessoar till ditt hem.

På bilden ser du vår populära hundsäng Scott som kommer i tre olika färger och två storlekar. Klicka här för att gå direkt till Scott.

För våra övriga hundsängar klicka här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *