Hundplus hundsängar

Missa inte dessa produkter! 

Frakt endast 39 kronor

Snabba leveranser

Kontakt: 040-6436904 eller     info@hundplus.se

Bästsäljare

Nyheter

Allt för hunden och dig själv i vår hundbutik

Hunden, människans bästa vän och en av våra äldsta husdjur. Vår kanske mest lojala vän, en rolig lekkompis, den som kan trösta oss och varnar för fara. En vän som vi kan och vill skämma bort lite extra! Hos Hundplus hittar du just de produkter som du verkligen kan skämma bort din hund med. Eller varför inte skämma bort dig själv eller en närstående med finna hundinspirerade presenter. I hundbutiken hittar du inte enbart hundsängar och hundbäddar, utan här finns även jätteroliga leksaker, snygga hundkläder, hundskålar och de alltid nödvändiga bajspåsarna och många andra praktiska erbjudanden. Kolla på vårt utbud av hundprylar i hundbutiken!

Du hittar bland annat följande hundprodukter i vår hundbutik här på Hundplus:

  • Hundsängar, hundbäddar och hundkorgar: Skaffa en skön hundsäng till din fyrbenta vän. En trygg och varm plats för din hund att vila i under natten eller efter långpromenaden.  Förutom att vara praktiska för hunden är våra hundsängar, hundmattor och hundkorgar extra snygga och kommer att passa in i varje stiligt hem.
  • Hundkoppel och hundhalsband: Ett snyggt hundhalsband eller hundkoppel är ett måste. Under den mörka årstiden är ett reflexkoppel och bra att ha så din hund syns ordentligt. Har du har en bra hundsele, ett bra halsband eller hundkoppel, blir det härliga och lugna promenader varje gång ni går ut.
  • Hundleksaker:  Med vårt stora utbud av leksaker hittar du säkert någon hundleksak som passar just din hund.
  • Matskålar: Med våra lyxa hundmatskålar kommer din hund att kunna äta extra lyxigt och de ser även snygga ut i ditt hem. Skålarna har inte bara olika storlekar, färger och form. De är också tillverkade i olika material.

Hundplus har ett stort och växande utbud av lyxigare hundprylar och relaterade hundsaker för både matte och husse. Kolla in vårt utbud!